menu
Word Lid
Wie stemt, die wint
Wie stemt, die wint

Beste Patrick, Zondag is het aan u. Op 13 oktober kan u kiezen voor uw district, gemeente, stad of provincie. Onze duizenden kandidaten en vrijwilligers hebben het beste van zichzelf gegeven om zoveel mogelijk mensen te overtuigen van ons prachtig Vlaams Belang-verhaal. En wat houdt dat verhaal juist in?

Wij kiezen voor veiligheid, leefbaarheid en identiteit. Wij kiezen voor een bestuur dat dicht bij haar bevolking staat en voor oplossingen op maat van onze mensen. Wij kiezen resoluut om Vlaanderen weer van ons te maken. Het is tijd dat we de samenleving herstellen zodat de Vlamingen zich weer thuis voelen. Zonder de druk van overlast, criminaliteit, willekeurig ingeplante asielcentra, pestmaatregelen om een gemeentekas te voeden... Wij kiezen voor u.

Ga daarom zondag stemmen, geef links geen vrij spel en kies voor het enige alternatief: het Vlaams Belang! Overtuig eveneens uw vrienden, familie, buren, kennissen, collega’s… om hetzelfde te doen. Samen maken we het verschil, samen zorgen we voor een mooiere toekomst.

Met Vlaamse groeten,

Het Vlaams Belang Destelbergen

patrick.geys@vlaamsbelang.org

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF