menu
Word Lid
Veiligheid

VEILIGHEID


FIETSPADEN EN VOETPADEN

Het onderhoud van fietspaden en voetpaden wordt echt verwaarloosd in onze gemeente. Vele paden liggen er voor weggebruikers gevaarlijk bij.

Onderhouden paden verhogen de veiligheid van voetgangers en fietsers.

Het Vlaams Belang vraagt dat er een inventaris gemaakt wordt van alle nodige werken in Destelbergen en Heusden evenals een overzicht wanneer die werken en aanpassingen zullen gebeuren, uiteraard met voorrang voor wat dringendst is.


De politie moet, uiteraard met meer personeel, duidelijker aanwezig kunnen zijn in ons straatbeeld.

De mensen moeten zich van januari tot december thuis en veilig voelen in onze gemeente.

Criminele allochtone jongeren moeten vervolgd worden en samen met hun ouders terug naar hun land van herkomst gestuurd worden.

Uiteraard zijn niet alle vreemdelingen criminelen maar met 43 % zijn vreemdelingen wel oververtegenwoordigd in de gevangenispopulatie.

-De politie moet, uiteraard met meer personeel, duidelijker aanwezig kunnen zijn in ons straatbeeld en dit voor meer veiligheid en minder inbraken.

-Het Vlaams Belang wil dat onze mensen zich van januari tot december thuis en veilig voelen in onze gemeente.

-De media weigeren om criminele “jongeren”, die Vlaamse tieners vernederen en slaan aan bus- en treinstations, op onze scholen en op speelpleintjes als “allochtone jongeren” te benoemen; deze jonge criminelen moeten vervolgd worden en samen met hun ouders terug naar hun land van herkomst gestuurd worden.

-Uiteraard zijn niet alle vreemdelingen criminelen maar met 43 % zijn vreemdelingen wel oververtegenwoordigd in de gevangenispopulatie.

Download hier en lees onze 8 speerpunten van Vlaams Belang Destelbergen-Heusden:

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF